Vad händer i Lev din dröm Hylte?

2022-08-02

Det har varit en hektisk vår på många sätt. Intresset för att flytta ut på landsbygden fortsätter att öka. Intresseanmälningar för att hitta hus i Hylte fortsätter trilla in och det gör oss otroligt glada att se hur allt fler upptäcker Hylte kommun som en livsplats. Några av er som varit med från starten har hittat ert drömhus och varje match mellan hus och familjär som en saga. En saga som ibland kantas av både trötthet och en känsla av ”vad har jag gett mig in på”.

En del i att rädda ödehus är just känslan av att utmana sig själv, klara av det och sen få leva mitt i den känslan varje gång du går över det där golvet som du kämpat så med. Så sagan slutar lyckligt även om det stundvis känns svårt. Det händer också att saker och ting går lekande lätt, men jag ska inte ljuga, att renovera och restaurera är för det mesta allt annat än lätt. Nu vet jag att för dig som läser det här och ännu inte har hittat ditt drömhus är ord som dessa bitterljuvt. Det kan kännas långt borta att få chansen till att leva ut just din dröm. Så till dig som ibland känner vemod inför om chansen någonsin kommer att komma – ge inte upp! Vi kan inte lova att Lev din dröm Hylte kommer att ge dig chansen, men vi fortsätter jobba för det.

Under hösten tar vi nya tag och framöver hoppas vi på en nytändning av Lev din dröm Hylte där fler drömmar kan bli verklighet. För även när de mest motiga vindar blåser kan möjligheter dyka upp från håll som du aldrig anat. I första avsnittet av Idas Inflyttning kan du lyssna till otaliga motgångarmen som i slutändan slutade precis som i en saga, komplett med både upp- och nedgångar.

Vi hörs snart igen!

// Ida K Lalander, projektkoordinator Lev din dröm Hylte

Fler artiklar

Alla nyheter och ariklar