Roberts Resa

2021-04-27

Intresset för att flytta till Hylte fortsätter öka och varje vecka kommer förfrågningar om det finns några hus till salu i kommunen. Det är oerhört roligt att få lyssna till människors drömmar och idéer om vad de kan göra på sitt drömställe. Jag hoppas verkligen att vi kommer få chansen att erbjuda flera av dessa härliga människor ett boende i vår fina kommun.

År 2021 bjuder dessutom på flera spännande nyheter. Under hösten 2020 kom ett väldigt speciellt och unikt hus in via Lev din dröm. Detta hus som är byggt på mitten av 1800-talet charmade en viss person väldigt och detta mynnar nu ut i att han själv har valt att köpa det. Ett stort gammalt hus med massor av vackra fönster, dock saknas både el och vatten. Men som tur är finns det åtminstone fiber indraget. Robert Danielsson är en del av bolaget Landsbygdsdröm som likt Lev din dröm har som målsättning att verka för en levande landsbygd.
Läs mer om Landsbygdsdröm här.

Under vår och sommar kommer Landsbygdsdröm att spela in en serie där vi får följa Roberts Resa. Vi kommer att få ta del av känslan när Robert lämnar storstaden för lilla Långaryd och hur det går till att renovera ett hus på en tajt budget som fortfarande bevarar husets historia och karaktär.
Läs mer om Roberts Resa här.

Fler artiklar

Alla nyheter och ariklar